maanantaina, joulukuuta 27, 2004

Hiiohoi!

Pt ja Viking Line Gabriella, hyvää iltaa!

Merellä siis ollaan. Sattui silmään viikkarin nettimahdollisuus ja oli pakko hyödyntää. Tukholma näytti kylmältä ja varsin pilviseltä. Joulun jälkeinen alennusmyynti oli tästä huolimatta ajanut tuhansia hurr.. ruotsalaisia keskustan kauppoihin. Footlockerin aleissa olisi voinut tuhlata koko päivän (ja tilin) mutta tässä elämäntilanteessa jouduin pidättäytymään suuremmilta impulsseilta.

Voi niitä sveduneitosia.. mm mm mmm! On tummaa, on vaaleaa.. toinen toistaan hehkeämmän näköisiä. Melkein teki mieli jäädä tahallaan laivasta ja kiepata Turun kautta - ihan vaan pehmeänä laskuna. No jaa, kaipa noihin stadin friiduihinkin taas tottuu.

Kaikenkaikkiaan on kummallinen kokemus ollut. Suurimman osan eilisillasta käytin hytissä kirjaa lukien. Ilman alkoholia! Tänään pitää varmaan muutama ottaa ettei maine mene. Jos sellaista nyt tämän postin jälkeen enää on.

I'm Captain Stubing, welcome onboard!

sunnuntaina, joulukuuta 26, 2004

Ei ei ei!

Jaahas.. juuri kompuroin aika huikeassa maistissa kotiin. Tunnin päästä pitäisi istua tilataksissa matkustamassa laivarantaan.. Tukholma tähtäimessä. Mutsin ja broidin kanssa siis pitäisi (sivistyneesti) reissata. Mitään en ole pakannut.. saati syönyt.. tai nukkunut!

Nyt muuten näyttää siltä ettei näytä hyvältä.

Sanomattakin selvää että tämä merkintä syntyi humalaisessa päähänpistossa.. todennäköisesti myöhemmin kadun. Tak ok adiööö!

lauantaina, joulukuuta 25, 2004

Joulun satoa

pt

torstaina, joulukuuta 23, 2004

Joulurauhaa (vaikka väkisin)

Uusi kovalevy jumitti kotikoneen melko totaalisesti eikä korjaus taida jouluna paljon kiinnostaa. Pitäisi varmaankin pyhittää joulu ihan vaan lepäilylle.. sitäkö täällä nyt haetaan?!

Eipä tässä varmaan sitten kummempia. Hyvää ja rauhallista joulua vaan kaikille tutuille ja tuntemattomille. Ottakaa iisisti!

P.S. Joulusauna tänään mun luona alkaen 19:15. Omat jouluoluet mukaan!

tiistaina, joulukuuta 21, 2004

Pimeä piste

Nice! Vuoden pimein päivä on vihdoin käsillä. Nollapiste. Vuosi vuodelta nämä kaamoskuukaudet tuntuvat vaan pitemmiltä ja raskaammilta. Pimeys vaikuttaa mielialaan kuin verensokeri. Näiden kahden yhteisvaikutus on sanalla sanoen turruttava.

Josko tästä nyt sitten lähtisi elo nousuun. Tokkopa.

maanantaina, joulukuuta 20, 2004

Joulumeemi

1. Oletko jo ostanut kaikki joululahjat?
Melkein kaikki on jo ostettu, muutama enää puuttuu. Viettelin lauantaina rentouttavan päivän keskustan ihmisvilinässä krapulasta täristen. Lahjat tuli ostettua vaikkakaan aivan tuskatonta se ei ollut.

2. Oletko ostanut jonkun joululahjan itsellesi?
Löysin Kirjatorilta alennuslaarista Frank Sinatran elämänkerran. Jos vaikka tällä tavalla voittaisin tänä jouluna velipojan lahjojen määrässä. "Häh häh, ne rakastaa mua enemmän ku sua!" :)

3. Miten vietät joulua tänä vuonna?
Samalla tavalla kuin aina ennenkin: mutsin, broidin ja enon kanssa. Hyvää ruokaa ja juomaa, leppoisaa jutustelua ja Sinatran jouluhitit stereoissa. Ainiin, ja naljailua mummojen lähettämistä säilykkeistä!

4. Miten olisit halunnut viettää joulua tänä vuonna?
Tarkalleen edellä kuvatulla tavalla.

5. Mitä joulun tunnelma oikeastaan on?
Glögiä ja lähimmäisenrakkautta.

--------------
via Matkalla

perjantaina, joulukuuta 17, 2004

Halvat on huvit

Mistä perjantai-ilta on tehty? Carlsberg-oluesta, Lay's Mediterranean Feta-sipseistä ja tästä. Damn.. tota voisi katsoa vaikka koko illan!

torstaina, joulukuuta 16, 2004

Brändiä ja tasokasta koulutusta

Heh heh! Vetäisin iltapäiväpullat henkitorveen kun lueskelin mitvitin naljailua Helsingin Yliopiston brändäys-uutisille. Soo soo, ei saa pilkata yliopistoa. Kyllä nykyaikana jokaisella oppilaitoksella pitää olla markkinointistrategia ja tarkkaan hiottu imago. Mistäs sitä muuten opiskelijat tietävät mitä siellä koulussa tehdään?

keskiviikkona, joulukuuta 15, 2004

Tyly talvi vammaisille

Helsingin sosiaaliviraston vakuuttavat otteet Helsingin vammaiskuljetusjupakassa vain jatkuvat. Koko kevään ja kesän jatkuneen vitkuttelun jälkeen sosiaalivirasto sai vihdoin valitusprosessin syyskuussa käyntiin - tämäkin tosin vasta mediakohun ja vammaisten oman aktiivisuuden ansiosta. Aamun Helsingin Sanomat uutisoi seuraavasti:

Helsingin sosiaalivirasto aloitti huomautusmenettelyn jo syyskuussa, mutta vasta joulukuussa selvisi, että irtisanomisperusteiksi esitetyt järjestelmän puutteet oli eritelty liian ylimalkaisesti. "Me sosiaalilautakunnan jäsenet olimme kolme kuukautta siinä uskossa, että reklamaatio olisi tehty oikein. Huomautusmenettely alkaa nyt alusta."

Jaahas. Tämän muotovirheen ansiosta vammaiset viettelevät tämän talven nähtävästi pakkasessa, arvuutellen ilmestyykö etukäteen tilattu taksi paikalle vai ei.

Suuria ei tosin kannata odottaa reklamaatioltakaan. Helsingin Sanomien mukaan itse sosiaaliviraston johtaja Aulikki Kananoja on esittänyt, ettei kuljetuspalvelusopimusta purettaisi. Tämä sen takia koska hänen mukaansa lopettaminen ei ole tarkoituksenmukaista muun muassa sen vuoksi, ettei korvaavaa järjestelmää vammaiskuljetusten järjestämiseksi ole olemassa.

Helsingin kaupungin ja Transmationin välinen sopimus on voimassa ensi vuoden loppuun saakka. Ei taida järjestelyt muuttua ennen sitä.

sunnuntaina, joulukuuta 12, 2004

"libis"

Tänään oli taas se päivä vuodesta kun ruokalistalla oli lipeässä uitettua turskaa valkokastikkeen ja keitettyjen perunoiden kera. Kumma juttu mutta se alkaa tuntumaan jo ihan oikealta ruualta. Ehkä libiskin on sitten yksi niistä jutuista mitkä aukeavat vasta iän karttuessa. Vähän niinkuin sikarit, viski ja jazz.

perjantaina, joulukuuta 10, 2004

Long kiss goodbye

Ei helvetti. Juuri tuota ampparit.comia selasin ja seuraava kiinnitti huomiota:

Ohjaaja Renny Harlin ryhtyy tekemään tieteiselokuvaa ihmissusista, jotka hyökkäävät kuuhun rakennetun amerikkalaisen avaruusaseman henkilökunnan kimppuun.

Mitä lie sieniä Lauri "Renny" Harjola popsinut kun on tuon keksinyt.
Ihme jannu!

torstaina, joulukuuta 09, 2004

Dear Santa!

Kirjat:

DVDt:

Autot:

Lahjat ovat kuitenkin vain sivuseikka (tosin mukava sellainen). Eniten joulussa odotan rauhallista lomaa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä rakkaiden ihmisten seuraa.

Vielä pitäisi jaksaa 15 päivää odottaa. Olis jo joulu!

keskiviikkona, joulukuuta 08, 2004

Playlistmania

Meemin pariin. Eli homman nimi on seuraava: kaikki koneella olevat mp3:t yhdeksi soittolistaksi, shuffle päälle ja sitten vaan listaamaan kymmenen ensimmäistä biisiä - mitään poistamatta.

  • Zero 7: End Theme (Simple things)
  • The Roots: You got me (Come alive)
  • The Mountain Brothers: Galaxies: The next level (Self 1)
  • The Philadelphia Experiment: Philadelphia freedom (Self titled)
  • MC Solaar: Wonderbra (Le tour de la question)
  • Yann Tiersen: L'Autre Valse d'Amelie (Original soundtrack of Amelie)
  • The Police: Every little thing she does is magic (Best of The Police)
  • Xzibit: Paparazzi (At the speed of life)
  • Looptroop: Looking for love (The struggle continues)
  • Lina: Stranger on earth (Stranger on earth)
Eipä tullut mitään hävettävää.. mikä on tietysti mahdotonta kun koneella on pelkästään hyvää musiikkia!

----------------------
via Butt Ugly Weblog

tiistaina, joulukuuta 07, 2004

Ukkoslintu one point zero

IE on vaihdettu Firefoxiin?! Hyvä. Seuraavaksi käydään sähköpostiohjelman kimppuun. Outlook saa luvan antaa tilaa juuri ilmestyneelle Mozilla Thunderbird 1.0:lle. Thunderbird on nopeampi käyttää, siinä on sisäänrakennettu roskapostisuodatus, se on monipuolisesti laajennettavissa lisäosien avulla (mm. kalenteri), ja se on ilmainen.

Kannattaaa ainakin testata!

maanantaina, joulukuuta 06, 2004

Hyvää itsenäisyyspäivää




Suurkiitos ritareille sekä kaikille muille sotiemme sankareille.
Teitä ei unohdeta!

lauantaina, joulukuuta 04, 2004

Viihde

Lauantai-ilta, olutta ja Kummeli-DVD.. can't beat the feeling!

torstaina, joulukuuta 02, 2004

Message Board

Laitoin tuonne oikealle sivupalkkiin testiksi tuollaisen huutoja-osion mihin voi laitella omia kommentteja kaikkien nähtäväksi. Härpäke on vielä vähän "vaiheessa" joten ongelmia saattaa ilmetä. Kiinnostuksen määrästä sitten riippuu, saako toiminto pysyvän paikan blogista vai jääkö se pelkäksi kokeiluksi.

Hus kokeilemaan!

keskiviikkona, joulukuuta 01, 2004

Maailman AIDS-päivä


Support World AIDS Day


Vakavoitumisen paikka. AIDS tappaa päivittäin yli 8000 ihmistä. Se on yksi maailman suurimmista terveysongelmista. 95% tartunnan saaneista asuu kehitysmaissa. Aids-epidemia uhkaa vakavasti kehitysmaiden terveydenhuollon tähänastisia saavutuksia. HI-viruksen kantajia on jo 40 miljoonaa, joista lähes 30 miljoonaa asuu Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Hiv/aids köyhdyttää perheitä, yhteisöjä ja kansakuntia ja uhkaa erityisesti kehitysmaiden köyhiä, joilla ei ole minkäänlaisia taloudellisia tai sosiaalisia turvaverkkoja tukenaan. Erityisen haavoittuvia ovat naiset ja lapset.

Rakastelkaa toisianne - turvallisesti.

Pako Kanadaan

Sedis Blogissa oli levottoman hauska kirjoitus jenkkiläisten liberaalien joukkopaosta Kanadaan. Kannattaa tsekata.