tiistaina, elokuuta 30, 2005

Lyhyttä tuli sitten taas

Sattui pahemman luokan parturointikämmi. Nyt mä näytän ihan Visukinttu-Jarkolta. Siinähän se tukka kasvaa. Kuukauden päästä pää näyttää jo paljon paremmalta. Sitä paitsi tänään alkoi koulu ja opiskelija-hunsvotille tällainen sekoilu on sallittua. Onneksi vartijan hommat ovat sentään takana. Se duuni ja tämä tukka nyt olisi ollut jo vähän turhan paksua..

Ja toimiihan se kalju muillakin!

maanantaina, elokuuta 29, 2005

Revolver


Pariisissa mainostettiin joka paikassa Guy Ritcien uutta elokuvaa Revolver. Tunnustaudun suureksi Ritchien elokuvien faniksi (siis lähinnä niiden joita vaimo-kulta ei ole päässyt sotkemaan) ja olenkin jo aikani odotellut jatkoa loistavalle Snatchille. Vaikka seuraan aika aktiivisesti elokuva-alan uutisia, tämä projekti oli kyllä mennyt ihan ohi. Luin netistä että elokuva julkaistaan ainakin Britanniassa ja tämän lisäksi siis ainakin Ranskassa. Toivottavasti leffa tulee levitykseen myös Suomessa. Näyttelijät ja juoni vaikuttavat ainakin helvetin hyvältä. Ray Liotta on loistava pahis.

Itse Pariisin keikasta lisää myöhemmin.

keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Lähtöjä ja menemisiä

Paljon on taas ehtinyt tapahtua. Reilu kahden vuoden pesti vartijana tuli viime perjantaina loppuunsa. Työkaverit antoivat opiskelijan survival kitin ja viinipullon läksiäislahjaksi. Oli mukava kuulla että olin tehnyt hyvää työtä. Firman turvallisuuspomokin soitti ja onnitteli opiskelupaikasta sekä kiitteli hyvin tehdystä työstä. Kuulemma työtä riittää jos haluan tulla joskus takaisin. Kyllähän mulle aina duuni kelpaa.

Löysin itselleni uuden keittiöpöydän sekä hienon kirjahyllyn keittiöön. Molempia olin metsästänyt Huuto.netistä aina muutosta lähtien ja nyt sitten vihdoin nappasi. Pöydän sain n. neljänneksellä oikeasta hinnasta ja hyllyn osapuilleen puoleen hintaan. Vanha kattolamppu näytti uudessa keittiössä rumalta, joten päätin sijoittaa vielä 33 euroa uuteen Ikean kattolamppuun. Nyt mun keittiö on vihdoin sen näköinen kun mä olin alunperin suunnitellut.

Aamulla lähdetään mutsin kanssa neljäksi päiväksi Pariisiin. Air Francen lento lähtee 07:35 eikä Check-in tietenkään onnistu netissä, joten herätys on siinä neljän maissa. Saapa nähdä tuleeko illalla uni simmuun.

Täytyy yrittää päivittää ainakin kerran Pariisista ja kertoa kuulumisia. Palajan sunnuntai-iltana.

Adieu!

torstaina, elokuuta 18, 2005

Mela käteen!

Tänään on taas perinteikkäiden Dragon-soutujen vuoro. Kuten aiempinakin vuosina mä melon Lastenklinikan teho-osaston jengissä. Aina ollaan lähdön viimeiseksi jääty. Saapa nähdä miten tänä vuonna käy. Tulkaa kannustamaan Säästöpankin rantaan. Meidän lähtö on n. 18:15.

Edit 20:10 Jee! Tultiin omassa lähdössä toiseksi! Ei sentään jatkoon jouduttu. Tärkeintä hoitsuille tuntui olevan, että rökitettiin leikkaussalin "leikkurit".

Hauskaa kyllä oli!

Edit 20:21 Otetaan komento takaisin. Setä soitti juuri ja kertoi, että me sitten mennä pamatettiin jatkoon! Ei ollut nähtävissä.. ei todellakaan. Tämä tarkoittaa sitä, että huomenna melotaan finaalissa! Nähdään siellä!

keskiviikkona, elokuuta 17, 2005

Täysin turha päivitys

Asioiden julkinen märehtiminen on käynyt viime aikoina parikin kertaa mielessä. Muutaman asian meinasin tänne blogiin oksentaa, mutta viime hetkellä sain hillittyä itseni. Totean vain, että ihmiset ovat arvaamattomia. Ja joskus humalassa ilkeitä.

maanantaina, elokuuta 08, 2005

Valvonta pelaa

Mä vetäisin taas eilen maanisen sunnuntaikävelyn. Tällä kertaa virtaa riitti vajaan kolmen tunnin patikointiin ympäri kaupunkia. Alun perin mun piti vain käväistä bussilla Stadikan kisakylässä, mutta kun kuusysi pyyhälsi etuajassa nenän edestä, päätin suutuspäissäni tyytyä apostolin kyytiin.

Ajattelin kävellä Kisiksen parkkikselle siitä uimastadikan ja stadikan välistä. Wrong! Keskellä tietä oli miehen korkuinen rauta-aita sekä tiivis rivi poliiseja, sotilaspoliiseja ja järkkäreitä. Pienen kyselykierroksen jälkeen sain selville, että päästäkseni Kisikselle, mun pitää kiertää koko stadion – mukaan lukien jäähalli ja Finnair-stadion! Hyvin on kulkutiet järjestetty, täytyy sanoa.

Ensimmäistä kertaa elämässä vartiointi alkoi tuntumaan lievästi sanottuna painostavalta. Rauta-aitoja, poliiseja, järkkäreitä, kameroita, id-kortteja, pommikoiria, metallinpaljastimia, ruumiintarkastuksia. Luulen että sain pullottavan reppuni sekä keliin nähden paksun vaatetukseni takia osakseni ylimääräistä huomiota, mutta joka tapauksessa ahdistavalta tuntui. Ottaen huomioon että mä teen tätä samaa kuitenkin itse työkseni (vielä pari viikkoa), niin se kertoo valvonnan määrästä jo jotain. Kaipa tämä silti on pieni hinta maksettavaksi turvallisuudesta ja onnistuneista kisoista.

sunnuntaina, elokuuta 07, 2005

Kiitos tiedosta!


Pitäisköhän sun Tumppi sitten tilata huolto?

lauantaina, elokuuta 06, 2005

Lötköttää

Näin sitä aina pitäisi lauantai viettää. Nukuin univelat pois ja varmuudeksi loikoilin vielä pitkät pätkät sängyssä Groovea kuunnellen. Aamupala venähti parituntiseksi. Oikeastaan se on kestänyt koko päivän. Vaatteetkin mä sain päälle vasta myöhään iltapäivällä. Äsken mä laitoin pastaa ja avasin viinipullon. Mä en ole varsinaisesti tehnyt mitään rakentavaa koko päivänä. Yleensä semmoinen ahdistaisi, mutta nyt se jotenkin tuntuu aika hyvältä. Sain mä opeteltua soittamaan aika monta biisiä Coldplayn uudeltä levyltä. Niin ja Foo Fightersin uudelta. Siltä hitaammalta.

Tätä kirjoittaessa tuli kaksikin yhteydenottoa koskien alkavaa iltaa. Toinen houkutteli redariin ja toinen stadiin. Kummankohan valitsisi?

60 vuotta sitten Hiroshimassa


Hiroshima A-Bomb Photo Museum

Ei koskaan enää.

tiistaina, elokuuta 02, 2005

Vähän asiaa

Mua on koko kesän vaivannut yksi juttu..

..ei se oikeastaaan ole mikään iso..

..no ei se silleen niinku paljon merkkaa..

..musta tuntuu vaan et mun täytyy purkaa tää juttu mun sydämeltä..


SAATANA MUA ÄRSYTTÄÄ NE ESPAN INKKARIT!!


Koko kesä sitä samaa "mystistä" panhuilu-musaa. Sit sillä toisella on se helistin ja rumpu. Kalina ja pauke tulee hienolla kaiku-efektillä, että oikein kuulostaisi taianomaiselta. Eikä ne vedä hiljaa akustisesti, vaan niillä on kajarit ja mikit ja kaikki. Joka päivä.

Ne ei varmasti jaksais raahautua joka päivä siihen keskipatsaalle niissä typerissä maskeissa ja hapsutakeissa, ellei ne vetäis hyviä masseja sillä touhulla! Kuka vitun hullu maksaa niille?! Älkää heittäkö niille rahaa niin ne lähtee menemään!

Eihän siitä nyt oikeasti kukaan tykkää? Eihän?

maanantaina, elokuuta 01, 2005

Dad'n'Me

Työpäivän ratoksi: Dad'n'Me. Väkivaltaa, söpöilyä ja hienoa flashia. Enjoy! via rahina