maanantaina, lokakuuta 18, 2004

Maanantai-blues

Tarkennetaanpa aiempaa postia. Yöllä herättyään on siis mukava mennä takaisin nukkumaan kun herättäjänä on vessahätä tai jokin muu harmiton syy. Jos sen sijaan heräämisen aiheuttaa melkoisen psykedeelinen painajainen, yletön perspiraatio ja hakkaava sydän, ensimmäinen ajatus ei välttämättä ole jatkaa unia. Jostain kumman syystä nämä hikiset unettomuus/painajais-sessiot osuvat aina sunnuntain ja maanantain väliseen yöhön. Hyvin nukutun yön jälkeen onkin sitten mukava aloittaa uusi työviikko kun kädet tärisevät liiasta kofeiinista ja silmät punottavat kuin joulupukin poskipäät!

Yrittääkö keho ja mieli kenties viestiä jotain? Liittyvätkö viikonlopun aikainen yletön alkoholin käyttö, vähäinen uni ja yksipuolinen, rasvainen ruoka asiaan?

Seuraavat asiat ovat ehtineet jo tuottaa tänään vaikeuksia:
- Hammasharjan käyttö
- Vyönsoljen mekaniikka
- Kynnykset ja portaat
- Lukitut ovet
- Puhelinkäyttäytyminen
- Puhutun ja luetun ymmärtäminen
- Einespakkausten avaaminen
- Einesten siisti nauttiminen

Luojan kiitos työnkuvaan ei enää kuulu autolla ajo. Kolme tuntia vielä töitä jäljellä. Pelottaa.


17:05 Vihdoin turvallisesti kotona. Meinasi Kerava-kolli Honda Accordinsa kanssa tehdä Kasarmikadulla allekirjoittaneesta selvää mutta ehdinpä väistää! Tuollaisen kun saisi elävänä kiinni niin voisi vähän vesurilla sipaista raskaasta kaasujalasta ylimääräisiä pois. Perkele.