sunnuntaina, lokakuuta 24, 2004

Super weekend

Onpa ollut mahtava viikonloppu! Perjantaina oli tarkoituksena nautiskella upouusista Madmax-DVD:stä (Anttilasta 7.95€/kpl) mutta unimasa nakkasi hiekat silmille jo ennen yhdeksää joten ilta loppui ennen kuin ehti alkaakaan.

Lauantai-aamuna pääsin kokeilemaan upouutta voileipägrilliä. Toast, gallonan kokoinen kuppi kahvia ja jazzia Groovelta.. Breakfast of the champs! Myrkyllinen määrä kofeiinia ja iso kasa herkullisia toasteja aiheutti kehossa räjähdyksenomaisen energialatauksen jonka voimasta päätin lähteä divarikierrokselle Kallioon ja keskustaan. Valtterin kirpparilta mukaan tarttui Eyes wide shut, 12 monkeys ja Rounders -- VHS-versioina tosin. Divareista mukaan tarttui läjä kirjoja, joista mielenkiintoisimmalta etukäteen vaikuttaa Jonny Kingin Mitä jazz on. Kirjaa on kehuttu sen maanläheisestä ja konstailemattomasta otteesta jazziin. Todella mukava nähdä mitä jazzin "insiderilla" on kerrottavaa meille maallikoille.

Päivä sai arvoisensa päätöksen Sture Jazz Clubilla, missä Olle Ekman & Eero Ojanen Quartet soitti kaksi aivan mieletöntä settiä vanhoja klassikoita. Illan loppupuolella bändin rumpali ja klubin musiikkijohtaja Olle Ekman intoutui laulamaan fantastisen version Louis Armstrongin What a wonderful worldista. Enpä ole niin hienoa musiikkia kuullut sitten keväisen BB Kingin keikan. Tai no jaa.. oli se Alicia Keysin Pori Jazz-keikkakin aika namu!

Sunnuntai on valunut eteenpäin hiljaisena ja rauhallisena. Vähän haravointia, hyvää ruokaa ja musiikkia. Ja olihan ne vaalit. Ääni lähti tällä kertaa oman kylän tytölle. Saa nähdä miten mintun käy..