maanantaina, tammikuuta 17, 2005

Byrokratia: 1, pt: 0

Huh huh! Ristus että oli vaikeata vaihtaa saunavuoroa. Sinisilmäisenä ajattelin että homma hoituu yhdellä puhelulla. Silly Rabbit. Puhelimessa virkailija ilmoitti kohteliaasti ettei vuoron vaihtoa voi tehdä kuin paikan päällä toimistolla. Kysyin voisiko haluttua vuoroa edes varata tai jotain. Ei kuulemma voi. Eihän siinä sitten muuta voinut kun kysäistä toimiston aukioloaikoja.

maanantaisin klo 9:00-17:00
tiistai - torstai klo 8:30-11:00

Juuri näin. Normaali päivätyö ja varattu maanantai-ilta rajaavat siis mahdollisuudet toimittaa asuntoasioita tasan pyöreään nollaan. Kuka he****ti näitä aukioloaikoja oikein säveltää?

Tänään sain viimein järjestettyä aikaa toimitukselle. Marssin tomerasti toimistolle, sylkäisin käsiini ja valmistauduin aloittamaan byrokratian raskaiden rattaiden vääntämisen. Tiskin toiselle puolelle istahti nuori neito joka kysyi nimeni, osoitteeni, nykyisen vuoroni ajan ja lopuksi haluamani vuoron ajan. Todettuaan tietokoneelta kaiken olevan kunnossa hän hymyili ja totesi että vuoro on nyt sitten vaihdettu. Siinä koko toimitus. Juu ei olisi kyllä puhelimessa onnistunut!

"..taas huvita niikun oikein mikää!"

Sijainti: Kotona
Musiikki: Ihan hiljaa vaan
Fiilis: Väsynyt. Kiukkuinen.