maanantaina, tammikuuta 31, 2005

Synttäriraportti

Lauantaina tuli 23 ikävuotta täyteen ja sitähän piti tietysti juhlia. Ilta alkoi kakulla ja kahvituksella allekirjoittaneen residenssissä. Ulkona paukkuvasta pakkasesta huolimatta paikalle raahautuneet kaverit toivat monta hienoa lahjaa. Erityismaininnan saa serkkupojan maalaama taulu, joka pääsi heti kunniapaikalle makuuhuoneen seinälle.

Kun javat oli juotu, kyyditsi tilataksi kummalliselle kuskille tirskuvan seurueen Ruusulankadun keilahallille. Hohtokeilaus muutaman oluen ja kaverinporukan kera oli melkoisen hauskaa, vaikkakin tunnin ratavaraus osoittautui aivan liian lyhyeksi.

Looginen jatko illalle oli lampsia korttelin toiselle puolelle Pub Pickwickiin pelaamaan Trivialia (vapaana oli kylläkin vain se hämärä maantieto-versio) ja imuroimaan tummaa olutta. Muutama tunti irkkufiilistelyä sai ryhmässä aikaan kummallisen energialatauksen, joka aiheutti ryntäyksen kohti keskustaa ja Ravintola Amarilloa. Loppuyö noudatteli normaalia kaavaa: olutta, huutoa, mekastusta, naurua, drinkkejä, teräviä, jatkot ja uni.

Hauskaa oli. Kiitos kaikille mukana olleille!

Sijainti: Kotona
Musiikki: Nada
Fiilis: Same old, same old.