lauantaina, toukokuuta 21, 2005

Tiiviisti..

Vanha kännykkä alkoi vittuilemaan sen verran pahasti, että päätin käydä ostamassa uuden. Hieno on. Sain vähän Elisalta työntekijä-alennusta ja vanha Nokia kelpasi vaihossa, joten rahaakaan ei palanut mitenkään hirvittävästi. Vaihtaminen Siemensiin kyllä vähän hirvitti, mutta kyllä kai sitä tuohonkin ajan kanssa tottuu. Älkää siis kaverit ihmetelkö, jos saatte tyhjiä viestejä tai joudutte pitoon.. mä vasta harjoittelen tota Siemensin (melkoisen kummallista) käyttistä.

Maanantaina on valmennuskurssin kenraalikoe. Jännittää. Nytkin pitäisi varmaan olla lukemassa, mutta jotenkin ei vaan irtoa. Bauman alkaa tulla jo uniin. Ihan oikeesti. Tietyt jutut osaa niin ulkoa että alkaa oksettaa jos niitä yrittää vielä tankata. Vähän niin ku kiljua jois.

Panssaridivarin saitille oli vihdoin ilmaantunut uusin tuotos: My Soul So High. Rock rock. Haiskahtaa erehdyttävästi American Womanille. ;) Hauskaa oli! Millos otetaan uusiks?
(Kokoonpanoon tutustumattomille tiedoksi että soitinyhtye Panssaridivisioona toimii periaatteella "kaikki improna, harjoittelemattomuutta kompensoidaan luovalla juomisella")