perjantaina, heinäkuuta 01, 2005

Pulkalla

Unohdin ihan täysin raportoida juhannuksesta. Olin siis kaverin landella Porvoon lähellä (Isnäsissä?). Porukkaa oli parhaimmillaan 9 autollista eli varmaan vajaat kolmekymmentä. Eipä siinä touhussa varsinaisesti mitään kummempaa ollut; juotiin, grillattiin, saunottiin, laulettiin. Mulla oli luonnollisesti kitara mukana joten saatiin toisen kitaristin kanssa viriteltyä toisena iltana ihan kelpo setit pystyyn. Mökistä meni ikkunat huuruun viimeistään siinä vaiheessa kun koko porukka hoilasi Bon Jovin Alwaysia korkealta ja kovaa.

Tiben kanssa ihmeteltiin kun kaikki äijähaaverit jäivät puuttumaan. Ei suurempia haavoja, murtumia, viiltoja, pistoja, irronneita raajoja. Ehdittiin jo pohtia pitäisikö ottaa power toolit esiin? Moottorisaha, painepesuri, iskuporakone, naulapyssy kehiin ja sitten vaan mallia Kummelin Survivors-sketsistä.

Perjantaina keli oli niin hyvä että ehdittiin vähän leikkiä moottoriveneelläkin. Hinattiin lasten muovipulkkaa moottoriveneen perässä. Aluksi pelkät kundit uskaltautuivat moiseen, mutta loppuillasta tyttöjäkin nähtiin pulkassa - jopa kaksi samaan aikaan. Päällekkäin. Mustelmista ja ruhjeista (keskikerroksessa!) huolimatta pulkkailu oli sairaan hauskaa. Heittäkää ne tikkataulut helvettiin ja hommatkaa ihmiset pulkka veneenne perään! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. paitsi soutuveneellä.