maanantaina, heinäkuuta 11, 2005

Wardrobe malfunction

Loppumaton jano - Check
P**kan löysä olo - Check
Hikinoro matkalla kohti Aunulan seutua - Check

Jep, se on helle nyt. Kaunis asia jos sattuu olemaan lomalla tai muuten niin onnekkaassa asemassa etteivät työt paina päälle. Meille työn orjille helle ei ole niinkään kaunista. Omasta perspiraatiosta ja jumituksesta vielä selviää dödöllä ja kahvilla, mutta muiden valumista ei viitsisi katsella.

Toimistotyötä tekevän, keski-ikäisen suomalaismiehen vakiovarustukseen kuuluu:

Kirkuvan värinen, lyhythihainen kauluspaita, jossa laajoja hikitahroja kainalossa, selässä ja kauluksessa. Todella kuumalla kelillä myös aluspaita unohtuu kotiin, jolloin hikisten miestissien päässä nöpöttävät nännit liimautuvat ihastuttavasti paidanrinnukseen.

Puoleen reiteen ulottuvat beiget safarishortsit, jotka myöskin (vähintään persvaon osalta) hien peitossa.

Miesten tummat villaseossukat kiskottuna niinikään hikisten pohkeiden päälle. Sukat tulee vetää niin ylös kuin vaan mitenkään ulottuvat.

Jalassa vironlaivoilta tutut, harmaat kusiluikkarit tai vaihtoehtoisesti kulahtaneet nahkasandaalit (ylösvedettyjen, valkoisten urheilusukkien kera).

Päätä suojaa hikitahrainen golfkerhon tai yhteistyökumppanin mainoslippis.

Jos kuvaus sopii omaan tai tuttavan vaatetukseen, niin päättäväisesti releet vaan pois, kaaressa roskakoriin ja ja lopuksi bensaa ja tulitikku perään. Sitten vaan kyselemään pukeutumisvinkkejä niiltä markkinoinnin nuorilta kolleilta. Kiitos.